Koi sa vi Lubimite praznici??
+2
Alia
Admin
6 posters
Страница 1 от 1
Re: Koi sa vi Lubimite praznici??
I na men taka
Последната промяна е направена от на Вто Яну 01, 2008 9:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Alia- Брой мнения : 89
Registration date : 24.12.2007
To koi ne si obi4a rojdenia den i mnogoooooooooooooooooo obi4am koleda a na nova godina sa6to e qko! !A koi se napiva na nova godina Q si kajete
Elion- Брой мнения : 26
Registration date : 05.12.2007
Ceгa пoдпиca xapecвa ли ви???
Meн много си ме кефи
Koledaaa i r.d.
pebuls- Брой мнения : 7
Registration date : 02.01.2008
aha i rali 4esno kazano podpisa ti ne me kefi
Elion- Брой мнения : 26
Registration date : 05.12.2007
Mi...neznam,oba4e men Clover si me kefi i samiq podpis si me kefi.Neznam
e da ama nali ti trie6 .Ako iska6 istrii podpisa
Neee za kvo mi e? :spect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect:suspect: :suspect
kolidaaa!! nai veseliq praznik v istoriqta na praznicite!!
Goost- Брой мнения : 22
Registration date : 14.12.2008
Отвратителен празник
Окрасата - бива
Настроението - Да да, точно в моето семейство. Всяка година се събираме с родата, само дето, цялата рода мрази семейството ми.
Подаръците - Тази година исках куче. Е да, ама ми подариха стол. Страхотен е, има всички екстри... само дето, ми е чудно дали баща ми го иска, или аз го искам.
Яденето: Фту, семейство вегетарианци, и не ми прави особенно впечатление , че на коледа се пости. А и храната не ми допада особенно много...
Окрасата - бива
Настроението - Да да, точно в моето семейство. Всяка година се събираме с родата, само дето, цялата рода мрази семейството ми.
Подаръците - Тази година исках куче. Е да, ама ми подариха стол. Страхотен е, има всички екстри... само дето, ми е чудно дали баща ми го иска, или аз го искам.
Яденето: Фту, семейство вегетарианци, и не ми прави особенно впечатление , че на коледа се пости. А и храната не ми допада особенно много...
Timewave.Zero- Брой мнения : 109
Registration date : 05.11.2008
..................bati negativniq 4ovek si!!.......
Goost- Брой мнения : 22
Registration date : 14.12.2008
Повярвай ми, ако беше в моето тяло, моят живот, и ти щеше да си такава.
Аниуейз, любим празник?
Нова Година, ако се счита за празник.
Всяка година с приятелите и приятелките ми ( дето бтв са още по - хапливи от мен )
Се събирами пред къщата на някой от тях, и гледаме зарята.
Незнам, някакси ми е доста приятно така... всичките, седим, гушнати на нечии балкон, или стълби, или тераса, на студа...
Яко е, от моята гледна точка.
Аниуейз, любим празник?
Нова Година, ако се счита за празник.
Всяка година с приятелите и приятелките ми ( дето бтв са още по - хапливи от мен )
Се събирами пред къщата на някой от тях, и гледаме зарята.
Незнам, някакси ми е доста приятно така... всичките, седим, гушнати на нечии балкон, или стълби, или тераса, на студа...
Яко е, от моята гледна точка.
МРАЗЯ ТЪПАТА КОЛЕДА!!!!
ИТ СЪКС!!!!
Довлякоха ме на село, дето тряя вървя 10 км пеша до свестно нет кафе, дето е отворено. ФТУ
ИТ СЪКС!!!!
Довлякоха ме на село, дето тряя вървя 10 км пеша до свестно нет кафе, дето е отворено. ФТУ
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|