coolforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilight(maniq)

2 posters

Go down

Twilight(maniq) Empty Twilight(maniq)

Писане  Goost Вто Фев 24, 2009 12:27 pm

Men li4no mnoooo ne me radva.Mnogo mi e pisnalo ot utpi filmi za vumpiri.E sega tova e maniq ma kato se izredqt i 6-te knigi po kinata 6te ot6umi.Smi na horata 6te im dotegne.
Goost
Goost

Брой мнения : 22
Registration date : 14.12.2008

Върнете се в началото Go down

Twilight(maniq) Empty Re: Twilight(maniq)

Писане  Neko - chi~ Съб Фев 28, 2009 10:41 pm

И сега, аз, ще изразя своето мнение относно темата.
И така - и филма и книгИТЕ са пълни шитни, предназначени за празноглави тиийнейджърки търсещи своя прекрасен въмпир, който от своя страна е някакъв хипер богат, с най - яката прическа, най - якото лице, най - яката кола ивсичко останало.
Ебати, в книгата тая...Бела получава поне 20 оргазма докато го гледа тоя! А и "Едуард?!" Оумигод, тва въобще не ми мяза на име на въмпирз.
Книгата дори не е написана като хората.
Доколкото си спомням, Стивън Кинг беше изразил своето мнение относно Стефани Майер -
Стивън Кинг: Стефани Майър не може да пише
"Книгите й са лошо скалъпени четива за любов и секс, предназначени за поколение от празноглави тинейджърки"
Стивън Кинг разкри, че не е сред феновете на нашумялата напоследък и вече издадена и у нас авторка на "Здрач" Стефани Майър. Кралят на хоръра се подигра с Майерс в интервю пред "USA Weekend", съпоставяйки я със създателката на Хари Потър.
"Основната разлика между Джо Роулинг и Майър е, че първата е блестящ писател, докато втората само си мисли, че може да пише".
"Истинският читател бива привлечен от добрия сюжет и ритъм на разказа, докато при Стефани Майерс няма нито история, нито стил", гласи становището на Кинг.
Е, аз лично подкрепям Стиви. =) Тва е.
Neko - chi~
Neko - chi~

Брой мнения : 20
Registration date : 11.01.2009

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите